Op deze pagina vindt u ervaringen van klanten van de Kandelaar. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met de Kandelaar en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Ervaring plaatsen

 • Gemiddelde ervaring de Kandelaar
  Op basis van 21 ervaringen
  Score: 4,7 uit 5,0 • Ervaring
  Wij hebben hier vaker een feestje gehad. Altijd vriendelijk personeel en goede service!

  13-11-2017 (- )

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  onze ervaring met De Kandelaar is goed alles was goed verzorgd zoals wij het graag wilden, al voor de vijfde keer een feestje gehouden, dus zoek in de vreemde niet wat het eigen dorp U bied!! Jan en Jantje zunnenberg

  28-09-2017 (j. zunnenberg)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  De FNV heeft op 22 september 2017 in de kandelaar de jubilarissen gehuldigd ivm hun trouwe lidmaatschap. Goede locatie / sfeer vol / vlotte bediening en het koud en warm buffet was voor iedereen culinair. Namens de werkgroep jubilarissen onze dan hiervoor.

  28-09-2017 (Jan v d Bosch ( vertegenwoordige FNV ))

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Wat een fijne locatie voor een bescheiden feestje. Wij hebben genoten. Het eten was echt voortreffelijk en de bediening was ook super. Wat een lieve mensen. Wij gaan zeker terug komen.

  06-03-2017 (Klaas en Irene)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Heerlijk genoten met ons personeel van een zeer smakelijk stampotbuffet!

  17-12-2015 (Van der Kolk)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  10 Oktober 2015 hebben wij ons 45 jarig huwelijks feest gevierd in de Kandelaar,Iedereen heeft geweldig genoten van groot tot klein. Het Buffet was voortreffelijk en een vriendelijke bediening. Het was fantastisch. Johannes en Alida de Boer.

  14-10-2015 (Fam de Boer)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Zaterdag 5 september hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest in de Kandelaar gevierd. Vooraf hadden wij het een en ander met Christien en kok Jeroen doorgenomen over het buffet waar we onze eigen inbreng in hadden. Het resultaat was verrukkelijk. De feestzaal was mooi versierd, ook voor de kinderen was alles goed verzorgd. De bediening was ook erg goed, vlot en vriendelijk. Achteraf mochten we ook diverse complimenten ontvangen van onze gasten, over de mooie versierde zaal en over het super lekkere eten. Het was geweldig. Bedankt Christien en bedienden van de kandelaar en Jeroen van de smaakfactor. Het is een echte aanrader!

  08-09-2015 (Lute en Geke winters )

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  We hebben ons 25 jarig huwelijksfeest hier gevierd.Van te voren hebben we een gezellig,prettig gesprek gehad met Christien en de kok. We werden die middag hartelijk ontvangen.Het buffet was super.Iedereen vond het verrukkelijk en de uitleg door de kok werd op prijs gesteld.We hebben het gezellig gehad en achteraf nog complimenten gekregen over het eten en de bediening.Dus het is voor herhaling vatbaar Hartelijke groeten van Wijtse en Anneke

  19-05-2015 (Anneke Breidenbach)

  Score: 4,0 uit 5,0 • Ervaring
  We hebben in de Kandelaar een bijzonder geslaagde LadiesNight mogen organiseren. Heel erg bedankt voor jullie meedenken, flexibiliteit en maatwerk!

  29-03-2015 (Jacolien van de Wetering - de Groot)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Een fantastisch (verjaardags)feest georganiseerd in de Kandelaar, mede dankzij de mensen die het "runnen". In de voorbereiding werd er super meegedacht, kwamen ze zelf met leuke ideeën en waren ze heel flexibel. De bediening was top, enorm vriendelijk en gastvrij. Het resultaat: een sportieve (apenkooi)activiteit voor jong en oud in de mooie en zeer goed toegeruste gymzaal, een boeiende presentatie in een warm aangeklede andere zaal en gezellig borrelen en swingen in de sfeervol versierde hal met bar. Ook de catering werd uitstekend verzorgd. Allen reuzebedankt! We hebben van voorbereiding t/m de afronding genoten van de persoonlijke en attente benadering. Voor een gewoon feestje of een te gek feestje: de mensen van de Kandelaar maken het mede mogelijk!

  17-03-2015 (Dicky Wonnink-van der Kolk)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Op 15 november wij ons feestje in De Kandelaar gevierd voor ons 12.5 jaar huwelijksjubileum en 10 jaar bestaan van de zaak. Het was perfect voor elkaar. Heerlijk gegeten, iedereen vol lof. Ook de kinderen heb zich prima vermaakt met de spelletjes en het speelgoed, ze zaten in het 'aparte' zaaltje bij de kleine zaal konden rechtstreeks naar de gang. Ook de 'mannetjes' bij de patat voor de kinderen waren een groot succes. Goed overleg met de bediening en doordat het bekend is erg gemoedelijk. Kortom wij kijken ook terug op een geslaagd feestje!

  10-01-2015 (Marry Bastiaan)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Op 8 december 2014 hebben we het 50 jarig huwelijksjubileum van mijn ouders gevierd in De Kandelaar. Ik kan niets anders zeggen dan dat het perfect was. Van de gasten kreeg ik oa de volgende complimenten: leuke locatie, goede, leuke en vlotte bediening, lekker eten en drinken, super broodbuffet. Verder is alles bespreekbaar. Glutenvrij? Geen probleem. Beamer gebruiken, wordt geregeld. De jeugd heeft zich prima vermaakt met de aanwezige spellen en de sjoelbak is door jong en oud gebruikt. Kortom we hebben, mede dankzij De Kandelaar, een zeer geslaagd feest gehad waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Bedankt!

  18-12-2014 (Laurina Bol)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Fijn feest gehad in de Kandelaar ivm. 50 jarig huwelijk. Prima overleg gehad over onze wensen voor die dag en meedenkende beheerders. Gastvrij onthaal en goede bediening. Wat wil een mens nog meer !! We mogen trots zijn op ons dorp en de Kandelaar.

  02-12-2014 (Jaap en Cre de Groot)

  Score: 1,0 uit 5,0 • Ervaring
  We hebben op zaterdag 22 november ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd met een 'buffet in de tijd van het jaar' zoals wij het in de uitnodiging hebben gezet. Onze gasten en wij hebben genoten van een heerlijk stamppottenbuffet, op voortreffelijke wijze door kok Jeroen bereid. En dat allemaal in een sfeervolle ambiance die je misschien niet zou verwachten in een dorpshuis. Voor ons was ook heel belangrijk: bereikbaarheid en toegankelijkheid. Welnu: de Kandelaar is goed bereikbaar met veel parkeergelegenheid voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking prima toegankelijk (inclusief een invalidentoilet!). Tot slot: de beheersters zijn heel servicegericht met oog en oor voor onze wensen. Ze denken graag mee en vertalen onze wensen in een sfeervolle aankleding en prettige bediening. Kortom: niets dan lof voor de Kandelaar!

  23-11-2014 (Alie en Hans Voerman)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  We hebben goede ervaring met het houden van een feest in de Kandelaar.Een feestelijke aangeklede zaal ,Goede en vriendelijke bediening ,ruime keus in de arrangementen tegen een aannemelijke prijs.

  21-10-2014 (Klaas en Fennie vd Wal)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Verjaardag 50 jaar gevierd in de kandelaar. Een super feest. De bediening was super. Alles kon in overleg geregeld worden. De inrichten van de zaal was super. Heerlijk gezellig met een tap waar iedereen zijn drinken of kon halen en als je dat niet wilde kwamen ze langs. Een hele mooie gezellig avond om op terug te zien. Bedankt "De Kandelaar". groetjes Fam Pelleboer

  25-09-2014 (Peter Pelleboer)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Vriendelijk personeel en een heerlijk buffet! We zijn zelfs langer gebleven omdat het zo gezellig en goed voor elkaar was. Ik kijk terug op een geslaagde verjaardag.

  22-08-2014 (H. Hengeveld)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Het is uitstekend om daar een feestje te vieren wij doen het het voor de 5e keer wij zijn vol lof er over en we komen zeker weer terug . De bediening is ook een 9 waard het is perfect . Groetjes André Hellendoorn

  18-08-2014 (A.Hellendoorn)

  Score: 4,0 uit 5,0 • Ervaring
  Feestbuffet in de Kandelaar gehad, alles prima verzorgd! Heerlijke producten, vriendelijk personeel.. Kortom voor herhaling vatbaar..

  18-08-2014 (Fam. Post)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  We zijn zeer tevreden. Alles was prima geregeld. Een opmerking van een van de gasten: "Wat een leuke gelegenheid en aardige dames". Wat wil je nog meer!

  18-08-2014 (A. Baan - Verschoor)

  Score: 5,0 uit 5,0 • Ervaring
  Erg leuke locatie voor ons 25 jaar huwelijk!

  17-06-2014 (Fam. Molenaar)

  Score: 5,0 uit 5,0Laatste Nieuws

Waar vindt je ons? Bekijk de kaart.

http://www.map-embed.com

Contactformulier


Offerte Aanvragen